Дуальна освіта в дії

Дата: 22-11-2019, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 листопада 2019 р. у рамках дуальної освіти у актовій залі юридичного факультету студенти 3-го курсу, які опановують дисципліну "Право природокористування", мали чудову нагоду для зустрічі з Онищуком Михайлом Володимировичем - начальником відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції в Тернопільській області. 


Зустріч відбулася в режимі дискусії, у ході якої студенти цікавилися різними питаннями з права природокористування, ознайомилися із основними напрямами роботи відділення, звернули увагу на нововведення у цій сфері. 


Зустріч була жвавою та дискусійною, адже студенти мали змогу отримати відповіді на запитання, які виникають на практиці. Особливо цікавим було спілкування щодо об'єктів природно-заповідних фонду регіону та об'єктів рослинного світу. 


Студенти ЮФ, разом з курівником курсу О.В.Зигрій, щиро вдячні за співпрацю Начальнику Інспекції - Головному державному інспектору з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області Ференцу Едуарду Миколайовичу, Онищуку Михайлу Володимировичу  - начальнику відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції в Тернопільській області за гарне і змістовне спілкування.