» » На юридичному факультеті організували правове чаювання «My Way»

На юридичному факультеті організували правове чаювання «My Way»

Дата: 26-11-2019, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти групи МП-21 юридичного факультету ТНЕУ разом із викладачем Тєнєшевим Вячеславом Фарідовичем організували правове чаювання «My Way». Учасники уявили себе у ролі відомих юристів, адвокатів, прокурорів, які у той чи інший час досягли успіху в рамках функціонування різних правових систем світу.

 

Упродовж історії кожна правова система була не схожою на іншу, мала свої особливості, ламала стереотипи щодо деяких країн. А особистість у рамках таких обставин мала нагоду зрозуміти, що шлях людини залежить тільки від неї та наполегливої праці над своїми помилками.

 

Варто зауважити, що сильні люди, котрі не дивлячись на проблеми і перешкоди на своєму шляху, завжди знаходили у собі відвагу гідно та непохитно прямувати до мети. Такі люди ніколи не залишаться без уваги. Такими дійсно захоплюються та поважають.

 

Молодь юридичного факультету, взявши активну участь у заході, ще раз мала нагоду переконатися, що навчання на ЮФ ТНЕУ не є нудним. Студенти, проаналізувавши шлях до успіху різних особистостей, отримали велику порцію натхнення до нових звершень, віри у власні сили та реалізацію поставлених цілей!

 

Who knows International Law, runs the world!