» » Запрошуємо взяти участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю!

Запрошуємо взяти участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю!

Дата: 9-10-2012, 09:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Запрошуємо взяти участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «Публічне управління та регіональна політика в країнах Центральної і Східної Європи», що відбудеться 22 жовтня 2012 року у смт. Форос (АР Крим).

Мета науково-практичної конференції — ідентифікація сучасних тенденцій становлення інституту публічного управління та узагальнення особливостей формування і реалізації регіональної політики в країнах Центральної і Східної Європи, вироблення практичних рекомендацій щодо імплементації інноваційної моделі публічної влади як суб’єкта формування і реалізації регіональної політики для України та Польщі. 

 

ПРОБЛЕМНІ НАПРЯМИ:

 

1.Концепція публічного управління в системі забезпечення економічного й соціального розвитку країн Центральної і Східної Європи та їх регіональних утворень.

2.Досвід трансформації інституту публічного управління в країнах Центральної і Східної Європи: уроки для України та Польщі.

3.Механізм та технології формування і реалізації регіональної політики в країнах Центральної і Східної Європи;

4.Муніципальний вимір публічного управління та проблема адаптації регіональної політики до особливостей територіальних спільнот базового рівня.

 

Організатори конференції — Тернопільський національний економічний університет; Генеральне Консульство Республіки Польща в місті Севастополі; Управління державної служби Головдержслужби України в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі; Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій; Вроцлавський економічний університет (Республіка Польща).

 

Запрошені — керівники та службовці органів державної влади та органів місцевого самоврядування Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, науковці НАН України, вищих навчальних закладів України та Польщі, слухачі магістратури за спеціальністю «Державна служба».

 

Робочі мови — українська, російська, польська, англійська.



Програма конференції
Завантажити Переглянути онлайн