» » Студенти ТНЕУ побували на виставі «Украдене щастя»

Студенти ТНЕУ побували на виставі «Украдене щастя»

Дата: 9-10-2012, 12:17 | Автор: Ярина Сушко, учасниця студентського прес-клубу « Акценти»

 

Чи варто боротися за своє кохання будь-якими методами? Що таке зрада? Чи завжди у щастя така висока ціна? Про це і не тільки можна замислитись, переглядаючи виставу «Украдене щастя». Дійство, організоване для студентів ТНЕУ в Тернопільському академічному  обласному українському драматичному театрі  ім.Т. Шевченка 3 жовтня, не залишило байдужими юнацькі серця.

 

Є теми, які просто не можуть застаріти, стати неактуальними  чи нецікавими. Так, історія трьох розбитих сердець та їхньої боротьби за щастя, описана ще Іваном Франком та вдало виконана акторами тернопільського театру, знов ожила  і заграла усіма барвами емоцій.  В «любовному трикутнику» між головними героями важко знайти позитивних і негативних персонажів. Анна, підступно обманута братами  і змушена жити з нелюбом, її чоловік Микола, який так і не дочекався взаємності і, з першого погляду такий жорстокий і підлий Михайло, який всього лиш бореться за своє вкрадене кохання. Кожен з них викликає симпатію та щире співчуття. 

 

Загалом хочеться відзначити неймовірну гру акторів  (були  сцени, які просто доводили до сліз), а також те, що подивитись цю виставу зібралось так багато студентів (приємно бачити, що існує молодь, небайдужа до мистецтва). Впевнена, що всі ті, хто завітав на виставу, отримали розмаїття емоцій та незабутніх вражень.