» » Першого жовтня розпочався конкурс "Завтра.UA"

Першого жовтня розпочався конкурс "Завтра.UA"

Дата: 10-10-2012, 14:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Фонд Віктора Пінчука розпочинає сьомий конкурсний добір учасників Стипендіальної загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді "Завтра.UA"

Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі можуть взяти студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів IV-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми.

 

Стипендіальна програма "Завтра.UA" є першою в Україні загальнонаціональною програмою підтримки талановитої молоді, що здійснюється за рахунок приватних коштів. Вона є частиною комплексу проектів Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти й науки, до яких також відноситься програма "Всесвітні студії".

 

Головною метою Програми "Завтра.UA" є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Фонд Віктора Пінчука знаходить найталановитіших студентів України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків,  спілкування, обміну досвідом та інформацією.

 

Протягом 6 років існування програми "Завтра.UA" її стипендіатами стали понад 1 700 студентів. На сьогодні програмою охоплено вищі навчальні заклади з усіх регіонів, а 77 закладів стали її офіційними партнерами.

 

Програма "Завтра.UA" спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

 

Стипендіати "Завтра.UA" отримують щомісячну стипендію розміром 942 грн протягом року та залучаються до участі у спільних соціальних проектах з фінансовою та організаційною підтримкою Фонду. Фонд також надає різносторонню підтримку індивідуальних ініціатив стипендіатів, які мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер.

 

Також стипендіати відвідують щорічний Молодіжний форум "Завтра.UA", що проходить у Києві, беруть участь в Ялтинських щорічних зустрічах YES, публічних лекціях Фонду Віктора Пінчука, долучаються до проектів Фонду та PinchukArtCentre, завдяки чому мають змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами, інноваторами, представниками політики, бізнесу та культури.

 

З часу створення програми стипендіати мали змогу зустрітися з такими видатними особистостями, як Білл Клінтон, Шимон Перес, Тоні Блер, Гордон Браун, Колін Пауелл, Домінік Стросс-Кан, Кофі Аннан, Мухаммед Юнус, Річард Бренсон та іншими відомими особистостями.

 

Прийом документів та on-line реєстрація триватимуть з 1 до 25 жовтня 2012 року. Детальніше про стипендіальну програму та умови участі у конкурсі читайте на сайті програми, а також на офіційній сторінці програми у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

 

Потенційні стипендіати відбиратимуться незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт та під час проведення очних змагальних процедур. До процесу відбору залучено понад 200 осіб, серед яких академіки, доктори та кандидати наук, співробітники академічних наукових установ та ВНЗ, а також спеціалісти з оцінки та підбору персоналу.

 

За матеріалами сайту osvita.ua