» » Відбулося засідання круглого столу «Діагностика діяльності суб’єктів державного сектору економіки в умовах євроінтеграції»

Відбулося засідання круглого столу «Діагностика діяльності суб’єктів державного сектору економіки в умовах євроінтеграції»

Дата: 6-12-2019, 11:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи студентів та професорсько-викладацького колективу кафедри обліку і оподаткування 5 грудня 2019 р. відбулося засідання круглого столу  з питань діагностики діяльності суб’єктів державного сектору економіки в умовах євроінтеграції.

 

Модератором заходу виступила д.е.н., професор Рожелюк Вікторія Миколаївна.

Гостями круглого столу були д.е.н., професор, проректор з наукової роботи, голова тендерного комітету ТНЕУ  Задорожний Зеновій Васильович, начальник планово-фінансового відділу, секретар тендерного комітету ТНЕУ Кушнір Олексій Ростиславович, к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри  обліку і оподаткування  Починок Наталія Володимирівна, які привітали учасників і ознайомили присутніх зі специфікою проведення тендерних закупівель суб’єктами державного сектору, наголосили на практичній і науковій цінності подібних заходів.

 

В атмосфері конструктивного діалогу студенти 3 та 4 курсу обговорили актуальні питання щодо фінансового планування, формування й виконання кошторису бюджетних установ в частині спеціального фонду, складання звітності відповідно до вимог національних стандартів і міжнародних та європейських угод, а також в порядку дискусії обґрунтували можливості й перспективи розвитку управлінського обліку в державному секторі.

 

Узагальнюючи результати засідання, лектор курсу «Діагностика діяльності суб’єктів державного сектору економіки» Вікторія Миколаївна Рожелюк звернула увагу на  високий рівень підготовки студентів, їх активність і компетентність у фахових облікових питаннях, а також жвавий інтерес до майбутньої професії.