Шановний Андрію Ігоровичу!

Дата: 23-12-2019, 09:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Від імені багатотисячної родини Тернопільського національного економічного університету прийміть щирі слова вітань з нагоди Дня народження! Наші побажання сповнені людської шани і поваги.


Ви живете мудрим словом і як турботливий господар засіваєте його у благодатну ріллю освітянської ниви. Найкращий і найцінніший скарб дарувала Вам доля – вміння любити людей, турбуватись про молодь. Пройшовши шлях самопізнання, не розгубившись на роздоріжжі долі, Ви зберегли вірність батьківським заповітам і поклику науки.


У Вашому життєписі багато цікавих і, водночас, неповторних сторінок, джерела яких сягають у безтурботне дитинство, хвилюючу юність, упевнену молодість, а сьогодні дарують досвідчену зрілість.


Прожиті роки підсумовують баланс радощів і труднощів, залишаючи у пам’яті плідні будні, вагомі та реальні здобутки, відкривають дорогу у широкі обрії майбутнього. Переконані, що Ви завжди будете вірні своєму благородному покликанню – бути опорою для професорсько-викладацького колективу, працівників і студентства ТНЕУ.


Щиро бажаємо Вам здоров’я від чистих джерел, душевного спокою, щастя від перебування з близькими людьми.


Хай завжди будуть з Вами вірні друзі, мудрі колеги, вдячні студенти, а Ваша натхненна праця й надалі служить прикладом зміцнення, подальшого розвитку й розквіту Тернопільського національного економічного університету!

 

 

Зі святковою шанобливістю колектив

Тернопільського національного економічного університету