Засідання Вченої ради ТНЕУ

Дата: 28-12-2019, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Добігають останні дні 2019 року. Для Тернопільського національного економічного університету цей рік був насичений цікавими подіями, знаковими зустрічами, вдалими проектами . Завершальним акордом цього року стало засідання Вченої ради університету, яке розпочалося із передачі Вифлеємського вогню. До закладу вищої освіти завітали наймолодші члени скаутської організації «Пласт» та випускниця ТНЕУ Наталя Зелінка.

Привітали університетську спільноту з прийдешніми святами студенти, які майстерно виконали улюблену композицію «Щедрик» та побажали у Новому році усім миру, злагоди та любові.

До Новорічних віншувань долучилися ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий та Людмила Марченко - народний депутат України, член Наглядової ради Тернопільського національного економічного університету та знана усіма випускниця. У своєму вітанні вона побажала кожній родині Божої благодаті та світлого Різдва.

Під час роботи Вченої ради ректор вручив дипломи, грамоти та сертифікати й подякував великій університетській родині за єдність, людяність, відповідальність та копітку працю на благо університету.