» » Студенти ТНЕУ пройшли підготовку до проходження практики у ТК “Буковель”

Студенти ТНЕУ пройшли підготовку до проходження практики у ТК “Буковель”

Дата: 20-12-2012, 14:44 | Автор:

Катання на лижах відкриває нові горизонти, дає відчуття свободи, можливість зробити найяскравіші уявлення про активний відпочинок реальністю. Для того, щоб катання на лижах приносило задоволення, а процес навчання був безпечним та ефективним – варто довіритись професіоналам. Для гірськолижників-початківців саме лижний інструктор стане опорою при перших поворотах, а далі можна досягти й справжньої майстерності. Саме тому, студенти-активісти ТНЕУ охоче вирішили приміряти на себе роль професійних інструкторів із гірських лиж.

 

Протягом 15-16 грудня 2012 року студенти ТНЕУ під керівництвом викладачів кафедри менеджменту побували у ТК “Буковель”. Завдяки співпраці Bukovel Ski School із ВНЗ України, наші студенти мали змогу пройти короткий курс підготовки до проходження практики та роботи у ТК “Буковель” в зимовому сезоні 2012-2013 в якості інструкторів із гірських лиж та їх асистентів. Незалежно від майбутнього фаху потенційних інструкторів – це шанс вдосконалити свої навички, стати відповідальнішим та відчути себе частиною команди, а паралельно також і відпочити.

 

Практичні заняття було розпочато із навчання азів гірськолижного спорту: перенесення ваги тіла, здійснення поворотів та зупинок, застосування техніки підйому та безпечного пересування по схилу. Поряд із цим, було надано практичні уроки з методики викладання. Таким чином, основний акцент здійснювався на подальшу роботу на посаді інструктора. Адже після завершення практичної частини та успішної здачі іспиту, студенти отримують сертифікат про проходження курсів «Асистента інструктора з гірськолижного спорту».

 

Як результат, усі студенти навчилися правильно підбирати та користуватися гірськолижним спорядженням, оволоділи технікою катання, практично випробували усе в реальних умовах, а також відмінно продемонстрували свої вміння та навички. 

 

Це свідчить про готовність молодих активістів до покорення нових вершин, що в свою чергу забезпечить їм безцінний досвід роботи із людьми, яскраві враження від набутих навичок та незабутні відчуття із студентського життя.

 

Автори: Ірина Продан, аспірант кафедри менеджменту;

Наталія Ступінська, ст. гр..МЗЕДм-51