» » Студенти УНФЕМ принесли гостинці мешканцям «Малятка»

Студенти УНФЕМ принесли гостинці мешканцям «Малятка»

Дата: 21-12-2012, 09:54 | Автор: Юлія Нестерук, студентка 2 курсу УНФЕМ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання

Щороку приходу Святого Миколая з нетерпінням очікують і діти, і дорослі. Кожен хоче прокинутись зранку, заглянути під подушку і знайти там подарунок. Проте не всі малята можуть сповна відчути радість цього свята, адже є ті, хто обділений батьківською любов’ю та увагою, родинним теплом. 

 

Подарувати свято маленьким мешканцям дитячого будинку «Малятко» вирішили студенти україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту. Ця зустріч відбулася 18 грудня 2012 року вони і принесла багато вражень та емоцій. Дітки старанно підготувались до свята. Вони вивчили віршики, пісеньки та із задоволенням продемонстрували свої таланти. Надзвичайно приємно було дивитись на усміхнені обличчя малят, коли Миколай дарував їм подарунки. 

 

Студенти УНФЕМ вже не вперше відвідують дитячий будинок «Малятко», тому вони одразу ж відшукали знайомі оченята серед маленьких вихованців закладу. Усім було надзвичайно приємно поділитись теплом своїх сердець і вручити подарунки малятам.