» » Творчі колективи ТНЕУ виступили на відкритті головної ялинки Тернополя

Творчі колективи ТНЕУ виступили на відкритті головної ялинки Тернополя

Дата: 24-12-2012, 09:26 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Вже з перших грудневих днів зима розщедрилася на морози, хурделиці та віхоли, створивши такою погодою передноворічний настрій усім. Передчуття свята підсилились, коли на Театральному майдані Тернополя поставили й прикрасили головну ялинку міста й області.

 

Урочисте відкриття та запалення вогнів на «зеленій красуні» відбулося увечері 18 грудня. На майдані зібралося чимало тернополян та гостей міста. Усі вони з нетерпінням чекали тієї радісної миті, коли, нарешті, спалахнуть новорічні вогники і додадуть трохи магії до цієї святкової феєрії.

 

У театралізованому дійстві, представленому місцевими мистецькими колективами, брали участь традиційні українські персонажі, проте цього року замість  Діда Мороза та Снігуроньки, святкові вогні на новорічному дереві запалив Святий Миколай.

 

Творчі колективи ТНЕУ виступили у фінальному блоці концертної програми. Щедрівки і колядки разом з ними співали і діти, і дорослі, які завітали на це дійство. Тому, незважаючи на холод, артисти нашого університету завдяки своїй виконавській майстерності зігріли щирістю сердець і теплом пісень усіх тих, для кого новорічні свята розпочинаються з відкриття головної красуні нашого міста й області.