» » Вітаємо Аллу Іванівну Бінцаровську з перемогою у конкурсі "Коронація слова"!

Вітаємо Аллу Іванівну Бінцаровську з перемогою у конкурсі "Коронація слова"!

Дата: 17-06-2013, 15:24 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Тринадцятого червня у столиці пройшла урочиста церемонія вручення Міжнародної літературної премії «Коронація слова». Це найпрестижніша  письменницька премія, яку 13 років тому ініціювали та заснували Тетяна та Юрій Логуші.

 

«Коронація слова» - це унікальний проект, що відкриває літературні таланти в Україні та за її межами і відзначає найкращі твори. Цьогоріч літературні експерти та члени журі визначили переможців з-понад 6 тисяч творів.

 

Заступник начальника відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Алла Бінцаровська стала володарем першої премії в номінації «Пісенна лірика для дітей» за твір «Усмішка матусі» та дипломантом  в номінації «П’єси для дітей» за музичну п’єсу «Пісня рідного краю».

 

Вручаючи їй премію, Богдан Струтинський, директор і художній керівник Київського національного академічного театру оперети, сказав: "Ніщо так не формує особистість, як літературне слово, інтерпретоване зі сцени, особливо дітям".

 

З Тернополя ще троє митців отримали відзнаки: Богдан Мельничук, Галина Шулим та Наталія Лобас стали дипломантами літературного конкурсу. 

 

На заході побували зірки шоу-бізнесу, телебачення і літератури. Серед гостей, присутніх на конкурсі, були: Ігор Кондратюк, Марія Бурмака, гурт «Кому вниз», Анатолій Матвійчук,  Алла Попова, Ольга Фреймут, Іларія, сестри Тельнюк, Росава. Ведучими вечора були Ольга Сумська та Олексій Богданович.

 

Ми щиро вітаємо Аллу Бінцаровську із перемогою та зичимо нових творчих злетів та перемог!