» » Презентація «Мрія Агрохолдингу» для студентів ТНЕУ

Презентація «Мрія Агрохолдингу» для студентів ТНЕУ

Дата: 18-09-2013, 10:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Одинадцятого-дванадцятого і шістнадцятого вересня 2013 року у ТНЕУ за сприяння Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками проведено презентації «Мрія Агрохолдингу» для студентів факультетів обліку і аудиту, аграрної економіки та менеджменту і фінансів.

 

Молодший фахівець з освітніх проектів «Мрія Агрохолдингу» Василь Мардаль ознайомив студентів із структурою компанії,  напрямами діяльності, умовами працевлаштування.

 

«Мрія Агрохолдинг» – провідна агропромислова компанія України, що заснована у 1992 році. Агрохолдинг спеціалізується на вирощуванні пшениці, цукрового буряка, картоплі, ріпаку, кукурудзи, ячменю та гречки на 298 тис. гектарах родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Житомирській областях.

 

Компанія має власне насіннєве виробництво, завод потужністю 350 тонн на добу, більше 1800 одиниць сільськогосподарської та логістичної техніки, елеваторні комплекси, зерносховища ємністю зберігання 670 тис. тонн і картоплесховища потужністю 96 тис. тонн, а також сучасні логістичні центри. Продукцію компанії споживають більше ніж у 20 країнах світу.

 

Діє в «Мрія Агрохолдингу» науковий та освітній напрям. Цікавою була для студентів інформація про порядок проходження стажування з можливістю працевлаштування, стипендіальні програми, конкурси («Агро-лідер», «Агенти Мрії», «Конкурс кейсів»), освітні проекти («Українська аграрна школа», «Українська бухгалтерський школа», «Механік школа»).

 

У ході презентації для студентів факультету фінансів фахівець з підбору з персоналу Анна Ісмаілова провела міні-лекцію про написання резюме і як успішно пройти співбесіду.

 

У кінці презентації кожен з студентів мав можливість заповнити анкету для працевлаштування.

 

Шановні студенти, запрошуємо Вас на презентацію «Мрія Агрохолдингу»,  що відбудеться 18 вересня 2013 року о 12.50 годині в аудиторії 3405.

 

За додатковою інформацією звертайтесь у

Центр працевлаштування та зв`язків з випускниками

вул. Львівська, 5-а (2-й поверх)

тел. (0352) 47 – 58 – 64

тел. вн. 10 – 180, 10 – 181

gvn[at]wunu.edu.ua