» » Студенти ТНЕУ - переможці І студентської спартакіади Тернополя!

Студенти ТНЕУ - переможці І студентської спартакіади Тернополя!

Дата: 24-09-2013, 15:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Протягом 21-22 вересня 2013 року у Тернополі відбулася І студентська спортивна спартакіада, участь у якій взяли майже три сотні атлетів  - представників вищих навчальних закладів міста. право на першість виборювали  команди Галицького коледжу, Тернопільського комерційного інституту, Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського і Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя.

 

У програмі спартакіади відбувся турнір із дартсу, перегони на катмаранах та саморобних плавальних засобах, змагання з стрітболу, змішаного волейболу та змішаного міні-футболу. Завершував спортивне свято нашого міста футбольний матч між викладачами та студентами, який виграли викладачі 3:2.

 

У загальнокомандному заліку перемогу в Першій студентській спартакіаді здобули представники Тернопільського національного економічного університету. Друге місце за кількістю набраних очок з різних видів спорту вибороли студенти Тернопільського національного педагогічного університет ім. В.Гнатюка, і третє здобули представники Тернопільського державного медичного університету ім. І.Горбачевського.

 

Переможців і призерів І студентської спартакіади Тернополя привітали і вручили почесні грамоти, кубки та призи і нагороди заступник міського голови Леонід Бицюра, начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради Микола Круть, студентський мер Тернополя Олег Грушицький та голова Тернопільської обласної громадської організації «Студентська Свобода» Ростислав Мороз. 

 

Вітаємо команду ТНЕУ та бажаємо їм високих спортивних досягнень!