» » Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Дата: 15-10-2013, 10:14 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 До уваги студентів ТНЕУ! До 1 листопада 2013 року триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». Конкурс започаткований Міжнародним благодійним фондом національної пам'яті України та Інститутом історії НАН України. Проводиться за підтримки Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України. 

 

Учасникам конкурсу надається можливість висловити свій погляд на історію України через власну родинну історію, зберегти для майбутніх поколінь свої враження та спогади про пережиті історичні події.

 

Суть конкурсу: учасники виготовляють мультимедійні проекти на тематику конкурсу та надсилають їх на електронну адресу оргкомітету, журі переглядає та оцінює проекти. Учасники-переможці відзначаються та беруть участь у презентації своїх робіт.

 

Вимоги до проектів:

•До участі у конкурсі допускаються мультимедійні проекти у вигляді аматорських документальних та постановочних (ігрових) фільмів та відеороликів, придатних для перегляду на комп’ютері зі стандартним програмним забезпеченням.

•Тривалість фільму не може перевищувати 6 хвилин.

•До роботи слід долучити окремим файлом у форматі .doc прізвище, ім'я та по-батькові автора (авторів), домашню адресу, місце роботи або навчання, контактні телефони та електронні адреси.

•У перших кадрах має бути чітко вказано авторів та назву конкурсної роботи.

 

Учасники: студенти вищих навчальних закладів, учні старших класів під керівництвом педагогів, батьків, або без такого, молодіжні громадські організації та творчі спілки.

 

Календарний план конкурсу:

•1 вересня 2013 року – початок конкурсу;

•1 листопада 2013 року – завершення прийому проектів;

•Січень 2014 року – оголошення результатів конкурсу та презентація робіт-переможців.

 

Конкурсні роботи слід надсилати виключно на електронну адресу оргкомітету конкурсу: vriatuvaty-vid-zabuttia[at]ukr.net