Ярмарок вакансій

Дата: 20-03-2014, 10:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Дев'ятнадцятого березня 2014 року у Тернопільському національному економічному університеті відбувся Ярмарок вакансій. Захід організував Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ. На ярмарок були запрошені представники компаній-роботодавців, а саме ТзОВ «Адекко Україна», ТзОВ «СЕ Борднетце -Україна», «Галактики комфорту», ПП «Волошин», «MagneticOne», ТОВ «МВ Стеллар», ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «УкрСиббанк», ПАТ «Платинум Банк», СК «Уніка», ТОВ «Фоззі-Фуд», ДП «Сансервіс- Карпати», «Самогонної ресторація», ПАТ «Перший Український Міжнародний банк», ПАТ «Європейська страхова компанія», ПрАТ «Філіп Морріс Україна», ПАТ «Банк Русский Стандарт» та Центру біржових технологій. Серед учасників були також працівники Тернопільського обласного молодіжного центру праці, Тернопільського міськрайонного центру зайнятості та Територіальної державної інспекції з питань праці в Тернопільській області.

 

З вітальною промовою виступив проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ Василь Ярославович Брич. «Ми раді бачити у стінах нашого вищого навчального закладу гостей сьогоднішнього ярмарку. Упродовж багатьох років Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками намагається якомога краще та якісніше представити наших студентів на ринку праці. Нам надзвичайно приємно, що серед наших випускників є керівники фірм, структур та органів державної та місцевої влади. Тернопільському національному економічному університету є чим пишатися, адже працевлаштування є заключним етапом якісної підготовки студентів. Бажаємо, щоб студенти і роботодавці сьогодні знайшли один одного», - розповів Василь Ярославович.

 

Ірина Нестюк, директор  Тернопільського обласного молодіжного центру праці, подякувала організаторам та зауважила, що такий захід є дійсно важливим та актуальним. «Звертаючись до студентів, хочу зауважити, що саме ви сьогодні є головними особами. Тому вірте у свої сили. Ваша кар'єра залежить тільки від вас».

 

До слова були запрошені також директор Тернопільського міськрайонного центр зайнятості Анатолій Васильович Куриляк, директор Львівської філії ТзОВ «Адекко Україна» Аліна Юр’єва, керуючий Тернопільською філією ПАТ КБ «ПриватБанк» Максим Сергійович Павлов та начальник Територіальної державної інспекції з питань праці в Тернопільській області Сергій Ярославович Ващук.

 

Після урочистого відкриття студенти мали можливість поспілкуватися з представниками компаній-роботодавців, заповнити анкети та поставити запитання.