» » Відбувся День відкритих дверей факультету обліку і аудиту

Відбувся День відкритих дверей факультету обліку і аудиту

Дата: 16-04-2014, 14:45 | Автор: Факультет обліку і аудиту

12 квітня 2014 р. відбувся День відкритих дверей факультету обліку і аудиту. Із вітальним словом до майбутніх студентів звернувся декан факультету, кандидат економічних наук, доцент Олександр Любомирович Шашкевич, який презентував факультет, розповів про його історію, сьогодення та окреслив перспективи розвитку.


Приємною несподіванкою для учасників стало привітання гості свята – випускниці факультету 1988 року, начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Лариси Зіновіївни Хоми, яка згадала про свої студентські роки, підкреслила важливість здобуття вищої освіти для професійного зростання та побудови кар’єри кожної людини. Лариса Зіновіївна наголосила майбутнім обліковцям та аудиторам про важливість професії обліковця в сучасному світі.

 

Від випускових кафедр виступили доктор економічних наук, професор Я.Д. Крупка (кафедра обліку у виробничій сфері), доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг М.Р. Лучко, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри аудиту, ревізії і контролінгу М.С. Пушкар.

 

Про студентське життя розповів Голова Університетської ради студентів ТНЕУ, студент факультету обліку і аудиту Павло Бич.

 

Перед майбутніми абітурієнтами також виступив відповідальний секретар приймальної комісії ТНЕУ Казимир Зиновійович Возьний, який ознайомив абітурієнтів із особливостями правил прийому до ТНЕУ у 2014 році.

 

 

Після завершення урочистої частини відбулася предметна олімпіада з математики та географії.