» » Вітаємо Ольгу Даньків - переможця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»!

Вітаємо Ольгу Даньків - переможця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»!

Дата: 16-04-2014, 15:01 | Автор: Кафедра податків та фіскальної політики

 

 Студентка групи ФОм-52 факультету фінансів ТНЕУ Даньків Ольга (науковий керівник – Ткачик Федір Петрович, к.е.н., ст. викладач кафедри податків та фіскальної політики) отримала диплом ІІ ступеня переможця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»,  що відбувся 10-11 квітня 2014 року на базі Національного університету державної податкової служби України у м. Ірпінь. 

 

У конкурсі взяли участь 65 студентів з усіх куточків України. Тернопільський національний економічний університет представляли переможці І етапу олімпіади – Герман Іванна, Софіюк Олена та Даньків Ольга.

 

Завершальний етап олімпіади складався з двох турів. Перший тур передбачав розв’язання практичних завдань відповідно до навчального курсу «Податкова система України»: заповнення податкової звітності (декларація про річний майновий стан та доходи), визначення сум податків і зборів тощо.

 

Другий тур передбачав перевірку теоретичних знань: особисте бачення студентом податкових аспектів інтеграційного вектору України та творче оригінальне завдання щодо оцінки фіскальних заходів, які застосовували правителі Франції в минулому.

 

За словами членів  журі роботи конкурсантів вказують на неформальний підхід до проблем оподаткування, а нестандартне мислення молодих науковців є запорукою професійного росту.

Цікавим було дозвілля учасників олімпіади: концертна програма від творчого колективу «Сузір`я», екскурсія по території студмістечка та святкова дискотека.

 

Колектив кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ вітає студентів з успішним виступом та щиро бажає навчально-наукових звершень, високих досягнень, наснаги, впевненості, доброти та радісних моментів у житті!