Шановні краяни!

Дата: 23-08-2011, 10:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Прийміть сердечні вітання з нагоди найвеличнішого свята нашої Батьківщини – Дня Незалежності України!
Серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються нині барвами української державності в символ волі та нескореності духу нації.
Календар відраховує 20-ту річницю незалежності, а ми вкотре замислюємося над значимістю цієї віхи в історії країни. Це свято пам’ яті про козацьку славу, жертовність цілих поколінь наших предків, які героїчно боролися за свободу, бо українська незалежна держава народжена з аристократичного духу, що не терпить жодної форми приниження чи поневолення.
Бути свідками творіння новітньої держави – неоціненний Божий дар, велика честь та водночас відповідальність перед власним сумлінням, родиною, прийдешніми поколіннями. В основі невпинного поступу України – наша працелюбність, цілеспрямованість, наполегливість і велике бажання змінити життя на краще.
Нехай незалежність держави, скріплена любов’ ю мільйонів незламних борців, навіки залишиться непорушною.
У день піднесення народного духу бажаю Вам бути гідними нашої історичної слави і нашого величного, справедливого та достойного майбутнього. 
Хай здійснюються усі задуми та сподівання, дорідними хлібами колосяться ниви, радіють сонцю наші діти, а єдність, мир та злагода стануть запорукою духовного оновлення, добробуту та процвітання України!

 

З повагою
ректор Тернопільського національного економічного університету С. І. Юрій