» » КРУГЛИЙ СТІЛ «ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА» В КОНТЕКСТІ АДМІНІСТРАТИВНОЇ РЕФОРМИ»

КРУГЛИЙ СТІЛ «ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА» В КОНТЕКСТІ АДМІНІСТРАТИВНОЇ РЕФОРМИ»

Дата: 27-04-2011, 17:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

20 травня 2011 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбудеться круглий стіл на тему: « Підготовка фахівців за спеціальністю « Державна служба» в контексті адміністративної реформи» , приурочений 15-річчю створення магістратур державної служби.
Мета проведення круглого столу: розгляд та аналіз основних проблем і напрямів вдосконалення системи підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в умовах адміністративної реформи.
Напрямки роботи круглого столу:
1. Система підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в Україні: проблематика та шляхи її вирішення.
2. Змістовна складова підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальністю « Державна служба» за спеціалізаціями « Адміністративний менеджмент» , « Кадровий менеджмент» , « Територіальне управління та місцеве самоврядування» .
3. Змістовна складова підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальністю « Державна служба» за спеціалізаціями « Економіка» , « Бюджет і фінанси» .
4. Змістовна складова підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальністю « Державна служба» за спеціалізацією « Світова та європейська інтеграція» .
5. Правові, філософські та політологічні аспекти підготовки державних службовців.
Робоча мова круглого столу: українська, російська, польська.

Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю