» » Відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ закликає до співпраці

Відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ закликає до співпраці

Дата: 16-09-2014, 16:42 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Відділ гуманітарної освіти та виховання є центром культурного життя університету, місцем, де сотні студентів знаходять себе у творчих колективах, беруть участь у тематичних святах та благодійних акціях, відпочивають на вечорах, відшліфовують свої творчі здібності. 

Тут студентська молодь має змогу поспілкуватися у позанавчальний час, подискутувати про проблеми української культури, про те, чим вона живиться сьогодні, а також на практиці формувати власні естетичні смаки, культуру і духовність. 

 

Ошатний актовий зал, університетська світлиця, танцювальний зал, студія звукозапису та репетиційні кімнати наче магнітом притягують творчих, талановитих, креативних або просто небайдужих до мистецтва студентів. Саме тут народжуються творчі ідеї, які потім втілюються у численних молодіжних проектах. 

 

З цією метою сьогодні в університеті  активно діють різноманітні творчі колективи та клубні формування.

 

Щороку в університеті  відбувається кілька десятків культурно-масових заходів, в яких беруть участь тисячі учасників та глядачів. Серед них мистецькі конкурси та фестивалі, національно-патріотичні акції, літературно- мистецькі композиціі, конкурси читців, обрядові свята, конкурси новорічно-різдвяних дійств, виставки декоративно-прикладного мистецтва, фотоконкурси, зустрічі з відомими краянами.

 

Новий 2014-2015-ий навчальний рік теж обіцяє бути насиченим, багатим на яскраві, незабутні події студентського життя. Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання заохочують до активної співпраці студентську молодь, кураторів студентських академічних груп, викладачів та усіх небайдужих до проблем духовності, культури, національно-патріотичного розвитку сучасного суспільства.  Пропонуємо ознайомитися з планом виховної роботи на 2014-2015 н. р.



 

 

 

  План виховної роботи на 2014-2015 н.р.
Завантажити Переглянути онлайн