» » VІ МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ ТА ЗАСІДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТРЕЙД-КЛУБУ В УКРАЇНІ

VІ МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ ТА ЗАСІДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТРЕЙД-КЛУБУ В УКРАЇНІ

Дата: 28-04-2011, 17:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

28 квітня 2011 року в м. Тернополі на базі Тернопільського національного економічного університету відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум. Захід організовується Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою спільно з Тернопільською Торгово-промисловою палатою, Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України, Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати і Українським союзом промисловців і підприємців.

Під час пленарного засідання Форуму буде представлено економічний потенціал області та нагороджено переможців конкурсу « Кращий інвестор року» . На Форумі будуть представлені стендові експозиції потенціалу основних галузей економіки регіону, районів та обласного центру. Учасники Форуму також матимуть можливість оглянути виставку продукції промислових підприємств та підприємств агропромислового комплексу регіону, наукових розробок Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя.

Форум відбуватиметься за участю президента та членів Міжнародного трейд-клубу в Україні, передбачається приїзд 25-30 представників іноземних посольств, що працюють в Україні. Основною складовою Форуму буде коопераційна біржа у форматі В2В (бізнес до бізнесу). Загалом представники Трейд-клубу перебуватимуть в області впродовж 28-29 квітня 2011 року та братимуть участь у заходах згідно окремої програми.

Для участі у Форумі запрошується керівництво держави, Уряду та центральних органів виконавчої влади України, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, регіонів країн – партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області.

Захід є відкритим, участь – безкоштовна.

Робочі мови: українська, російська, англійська.

В он-лайн режимі форум транслюватиметься за адресою live.wunu.edu.ua


Автор: ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ