Феєричне шоу талантів у ТНЕУ!

Дата: 31-10-2014, 20:23 | Автор: Відділ гуманітарної освіти і виховання

 Три дні  в тернопільському національному економічному університеті відбувалося дивовижне свято талантів, яке відоме усім під назвою «Студентська ліра». Море емоцій, численні враження, небуденна атмосфера, феєричність у кожному виступі – це «Студентська ліра». Активність уболівальників, прекрасно поставлені творчі номери, розкриття талантів – це також Ліра. Так хотілося б, щоб це свято ніколи не закінчувалося, адже у такий важкий час нам потрібно не тільки демонструвати, а й щиро проявляти свою любов до України,  – багатостраждальної неньки, котра все терпить, але обов’язково переможе. Дякуємо студентам за щирий прояв вічної любові до рідної землі, що простежувався у кожному виступі. Доленосні для держави події єднають і допомагають зрозуміти істинні цінності.

 

Емоції, емоції, емоції… Вони втихають, а університет продовжує працювати у звичному режимі, тому що невтомна робота на його благо та процвітання хвилює кожного студента, викладача, працівника, весь професорсько-викладацький склад. Працюймо, гуртуймося, любімо один одного й Україна, бо українці – нація особистосте!

 

Отже, назвемо переможців фестивалю-конкурсу «Студентська Ліра – 2014»: ІІІ місце – факультет економіки та управління, ІІ місце – факультет фінансів, І місце – юридичний факультет. Щиро бажаємо усім учасникам успіхів, впевненості у своїх силах, а також розкриття нових талантів. Зрозуміймо золоту істину – любити, розуміти, слухати і поважати ближнього – основне призначення людини. Разом ми – одна велика університетська родина. До зустрічі на «Студентські лірі – 2015»!