Творче відкриття року

Дата: 31-10-2014, 21:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у залі ректорату відбулася зустріч ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого з командами-переможцями «Студентської ліри – 2014».

 

Спілкуючись із студентами, ректор сказав: «Мені приємно, що сьогодні ви не конкуренти, а одна дружня студентська родина, яка вміє підтримувати один одного, тішитися перемогою  колег, діяти як одна команда. Я дякую Вам за патріотичний дух, любов до України й бажання бути креативними, цікавими, мудрими. Ви надихаєте університет на нові звершення й перемоги. Ми віримо у Вас, любимо Вас й зробимо усе, щоб ви були успішними».

 

Упродовж зустрічі студенти звернули увагу на позитивні моменти й недоліки проведення фестивалю. Студентський актив запропонував, щоб оцінки журі оголошували після кожного виступу й чіткіше сформували вимоги щодо масовості й складності танцювальних композицій. Також запропонували  провести конкурс за один день й залучити до суддівства хореографів різних сучасних стилів.

 

Ректор вручив переможцям грошові премії: І місце – 1 600 грн, ІІ місце – 1 000 грн, ІІІ – 600 грн. Також цього року з ініціативи ректора започатковано номінацію «Творче відкриття року», призерами якої стали Худик Дмитро та Вашкевич Олена. Дмитро вразив присутніх сучасною грою на акордеоні, а Оленка щиро й натхненно прочитала «Лист коханому-солдату». Їм були вручені грамоти та подарунки.

 

Зустріч закінчилася обміном думками та враженнями від цьогорічних виступів.  Сподіваємося, що наступного року творчих відкриттів у сузір’ї університетської родини стане більше. Спільне пам'ятне фото додало усім радості й натхнення!