Військово-патріотична гра

Дата: 19-05-2015, 19:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно з ініціативи декана факультету фінансів А.Я. Кізими та за сприяння начальника Центру підготовки офіцерів запасу В.І. Гукалюка, а також інструктора-методста з туризму В.М. Баб’юка відбулася військово-патріотична гра приурочена Дню пам’яті загиблих у Другій світовій війні. До участі було запрошено 8 команд серед яких були студенти, професорсько-викладацький колектив усіх випускових кафедр факультету, а також 2 команди студентів Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій.

 

Із привітальним словом виступив декан факультету, який зазначив, що, оскільки,Україна розпочинає нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення, то підтримка патріотичного духу молоді, сприяння розвитку гармонійної особистості та виховання зрілого громадянина своєї країни є основною метою проведення заходу.

 

Гра була поділена на 5 етапів: теоретичний блок, у якому учасники демонстрували свої знання про Збройні сили України, а також 4 локації практичного спрямування. Серед перешкод, які потрібно було здолати учасникам, щоб пройти гру були дистанції, котрі долалися із мінами, автоматами та протигазами. Під вмілим керівництвом Гукалюка В.І. учасники збирали та розбирали автомати, прокладали лінію зв’язку, а також вправлялися зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Не залишила байдужих й туристична  естафета, у якій головним завданням було переправити цілу команду по ту сторону барикад.

 

Командний дух, взаємодопомога, відмінне почуття гумору – основні характеристики, що у підсумку допомогли команді викладачів кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування «Патріоти-2» стати чемпіонами. Друге місце розділили команди першого курсу «Гайдамаки» та коледжу «Перемога», яким декан вручив грамоти та прапорці факультету. Трійку лідерів замкнула команда третього курсу «Фортуна».

 

Військово-патріотична гра стала ще однією сходинкою до згуртування професорсько-викладацького колективу та студентів факультету у єдину велику та дружну родину!