І знову – в Карпати

Дата: 28-05-2015, 13:09 | Автор: Аліна Дика, студентка групи ФКчт-31 КЕПІТ ТНЕУ

 Наприкінці навчального року група третього курсу коледжу ТНЕУ ФКчт-31 разом зі своїм наставником Дзюлою Юрієм Васильовичем уже вчетверте побували у Карпатах, відвідавши мальовниче село Микуличин, яке розташоване у горах. На жаль, цими вихідними, 22-24 травня, погода не потішила нас теплим весняним сонцем, але насолодитись свіжим повітрям та красою українських Карпат дощ все ж не завадив. За ці дні ми відчули справжній місцевий колорит та скуштували традиційних страв.

 

Місцеві жителі (в більшості) пересуваються селом пішки, не дивлячись, що до магазину чи аптеки дорога може бути 2-3 кілометри. Ми також влаштовували годинні прогулянки селом та змогли детально його роздивитися. У ньому збереглися ще багато речей і традицій з далеких поколінь, що надає цьому регіону особливого колориту.

 

У дивовижних Карпатах ми разом з наставником відзначили свято останньої пари, адже цього року, на жаль, уже закінчуємо навчання в нашому рідному коледжі ТНЕУ. Ми змогли подискутувати на різноманітні теми, згадати прекрасні роки навчально-виховного процесу у коледжі. Чудова поїздка, гарний настрій, захоплюючі емоції були разом з нами на цих вихідних.

 

Хочемо усім студентам сказати: «Їдьте в Карпати, насолоджуйтесь нашою рідною українською красою!»