» » Практичне заняття у Корпорації «Агропродсервіс»

Практичне заняття у Корпорації «Агропродсервіс»

Дата: 28-05-2015, 14:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 травня 2015 року студенти та викладачі кафедри обліку і правового забезпечення АПВ факультету аграрної економіки і менеджменту провели практичне заняття у Корпорації «Агропродсервіс», що розташована у селі Настасів Тернопільського району. Екскурсію для гостей організував заступник генерального директора з кадрових питань Воробець Петро Петрович. Він розповів студентам про можливості та перспективи аграрного бізнесу у цей складний для України час.

 

Основним видом діяльності корпорації «Агропродсервіс» є рослинництво. Виробничі потужності підприємства розташовані у 11 районах Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської областей. Банк землі становить понад 40 тисяч гектарів. Окремим напрямом діяльності Корпорації «Агропродсервіс» є тваринництво, в якому чільні позиції належать свинарству. Виробничі потужності зосереджені на 8-ми свинокомплексах у 5-ти районах Тернопільської області. На квітень 2015 року загальне поголів’я свиней у корпорації становить 115222 голів.

 

Корпорація «Агропродсервіс» планує до 2020 року вийти на реалізацію 1 мільйона свиней на рік. Для цього потрібно побудувати 11 репродукторів на 3000 свиноматок. Це дасть змогу вийти на лідерські позиції у виробництві свиней у Східній Європі.