» » Вітаємо випускників коледжу ТНЕУ!

Вітаємо випускників коледжу ТНЕУ!

Дата: 1-07-2015, 13:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 червня 2015 року відбулася зустріч випускників коледжу економіки, права та інформаційних технологій Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ з  професорсько-викладацьким колективом. 

 

Модерувала захід директор ННІІОТ, доктор економічних наук, професор Десятнюк Оксана Миронівна. Вона привітала студентів із закінченням курсу та побажала успіхів у подальшому виборі професії.

 

До слова запросили кураторів груп, які пригадали непростий шлях, що пройшли їх вихованці від учнівської лави до випускника коледжу ТНЕУ. Звертаючись до юнаків та дівчат, Юрій Дзюла сказав: «Не важливо, які бали у Ваших атестатах. Оцінку Вам виставить життя і нехай це буде «відмінно».

 

Олег Орестович Луцишин, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, ознайомив присутніх з умовами цьогорічної вступної кампанії та розповів на які зміни у правилах прийому документів потрібно звернути увагу. У своїй доповіді він також звернув увагу на перелік конкурсних предметів та відповів на усі поставлені запитання.

 

Обирати професійний шлях за покликом серця, а не за спонуканням батьків чи слідуючи моді, молодих людей закликав директор ННІМЕВ імені Б.Д. Гаврилишина  І.М. Таранов. Ігор Михайлович наголовив: «Потрібно  уважно поставитися до вибору спеціальності, зважити усі моменти.  Перелік напрямків навчання, які Вам пропонує  наш навчальий заклад, дає можливість кожному обрати оптимальну галузь для отримання  знань та умінь, аби у майбутньому реалізутвати себе як фахівця і бути справді успішним».

 

Валегій Омелянович Благуляк,  в. о. директора коледжу ТНЕУ, зачитав список усіх, хто успішно закінчив навчання, побажав випускникам взяти із собою у майбутнє багаж знань, досвід та гарне виховання.

 

У свою чергу, студенти подякували наставникам за піклування, розуміння та добру науку, а товаришам побажали омріяних вершин та високих злетів. 

 

Після закінчення заходу відбулася зустріч випускників коледжу із деканими факультетів, під час якої детально обговорювали специфіку навчання та особливості зарахування до лав студентів Тернопільського національного економічного університету.

 

Вітаємо випускників коледжу! Бажаємо вдалого вибору й удачі на вступних іспитах!