Мандрівка у Збаразький замок

Дата: 9-10-2015, 15:25 | Автор: Радик Сніжана ОПЗм-12

 Нещодавно студенти та викладачі кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Факультету аграрної економіки і менеджменту відвідали Збаразький замок, який можна безперечно назвати перлиною та історичним скарбом Тернопільщини та справжньою окрасою старовинного Збаража. 

 

Усі мали можливість побачити ззовні та побувати в середині цієї захоплюючої оборонної фортифікаційної споруди. Студенти і викладачі ознайомилися з виставковими залами, які містять тематичні експозиції, картинною галереєю, музейними відділами, а в підземеллі – виставкою старовинних знарядь, які використовували для тортур. Майбутнім бухгалтерам було цікаво побачити величезну колекцію монет і купюр. Багато нового для себе відкрили студенти, оглянувши неймовірні експонати краєзнавчого музею, що допомогли зануритися в атмосферу тодішнього періоду і навіть згадати сцени з фільму «Вогнем і мечем», які знімалися в Збаражі.

 

Студенти щиро вдячні колективу кафедри обліку і економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу за чудову подорож.