» » Честь бути студентом ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ – відсьогодні плюс ще одна іменна стипендія Богдана Гаврилишина!

Честь бути студентом ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ – відсьогодні плюс ще одна іменна стипендія Богдана Гаврилишина!

Дата: 9-10-2015, 15:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Великою популярністю користується серед студентства Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина  ТНЕУ іменна стипендія надана Благодійним Фондом Богдана Гаврилишина, яка дає шанс молоді самореалізуватися у різних сферах їхнього життя (http://www.wunu.edu.ua/institutions/nnimev/stipendya-men-bd-hawrylyshyn/4974-stipendya-men-bd-gavrilishina.html). 

 

Саме це спонукає юнаків та дівчат не тільки демонструвати високий рівень знань, але й досягати успіхів у науковій діяльності, в спортивному та культурному житті ТНЕУ та України загалом, проявляти свою активну громадянську позицію. Конкуренція серед студентів інституту щодо одержання стипендії  дуже висока, адже донедавна таких стипендій було лише дві, а претендентів отримати цю стипендію було чимало. Адже наш ІНСТИТУТ ЄДИНИЙ У СВІТІ який носить ім’я славетного економіста Богдана Дмитровича Гаврилишина та має його іменні стипендії у ТНЕУ.

 

Прагнення бути кращим мотивує студентів інституту до нових здобутків у розмаїтті форм суспільної активності. А це не залишилося поза увагою ані керівництва університету, ані керівництва інституту, чим приємно вразило Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина та і самого нашого патрона. І ось, ми хочемо порадувати студентську спільноту Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина приємною новиною.

 

За підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Крисоватого А.І. та за клопотанням директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Таранова І.М. Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина надав нашим студентам ЩЕ ОДНУ ІМЕННУ СТИПЕНДІЮ. Відтепер ТРИ ІМЕННІ СТИПЕНДІЇ у розмірі 5000 грн. на семестр  можуть отримувати студенти інституту. Адже своїми здобутками студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина постійно підтверджують, що вони неординарні, ерудовані, творчі та всебічно обдаровані, готові стати людьми нового покоління і дійсно заслуговують право отримувати ці стипендії. Саме такі студенти справді є НОВОЮ ГЕНЕРАЦІЄЮ, саме така МОЛОДЬ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ.