» » У ТНЕУ завершився тиждень правових знань

У ТНЕУ завершився тиждень правових знань

Дата: 9-10-2015, 17:27 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У рамках тижня правових знань  9 жовтня  2015 року  в університетській світлиці ТНЕУ відбулася зустріч студентів коледжу економіки, права та інформаційних технологій та факультету фінансів із головним спеціалістом Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Глов’юк Ларисою Іванівною на тему: «Як стати підприємцем».

 

Учасники зустрічі ставили чимало запитань, адже багатьох студентів цікавить можливість відкриття власної справи та вміння реалізувати себе у ній.

 

Лариса Іванівна детально розповіла про підприємництво, а також можливі ризики під час відкриття бізнесу, зосередила свою увагу на тому, як молодій людині стати успішною у житті, щоб від цього виграла не тільки людина, але й саме суспільство.

 

Студенти активно обговорювали питання щодо важливості підприємництва у сучасному житті, адже його роль є надзвичайно актуальною і активно впливатиме на покращення економіки у самій державі з прекрасною назвою Україна.

 

Нехай же успішним буде кожен студент ТНЕУ, а також будь-який інший студент, що прагне позитивно та якісно реалізувати себе у житті!