» » Екскурсія першокурсників в музей історії ТНЕУ

Екскурсія першокурсників в музей історії ТНЕУ

Дата: 3-10-2011, 12:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом сорока п’ яти років гостинно розкриває свої двері перед новими студентами Тернопільський національний економічний університет. За цей час пройдено чималий шлях і досягнуто значних успіхів.
Екскурсії в музей історії університету Вже стали доброю традицією для ознайомлення першокурсників ТНЕУ з славним минулим та сьогоденням тепер уже їх рідного вищого навчального закладу.

З 5 по 9 вересня 2011 року, в рамках тижня знайомства з вищим навчальним закладом, майже 600 студентів мали можливість ознайомитися з експозицією музею, а також дізнатися про історію створення вищого навчального закладу, основні етапи його становлення, знакові постаті в житті ТНЕУ (ректори, перші доктори наук), побачити нагороди, здобуті студентами, викладачами та безпосередньо університетом за більш ніж сорокарічну історію в сфері інноваційної освітньої діяльності. 
Значну увагу в своїй розповіді екскурсовод приділив особистостям випускників, які досягли вагомих успіхів у різних сферах діяльності, стали відомими науковцями, громадськими та політичними діячами не лише на загальнодержавному рівні, а й далеко за межами України.
Дух славних традицій ТНЕУ відчули екскурсанти, ознайомившись із розділом експозиції, де продемонстровано досягнення культурного та спортивного життя університету, і вкотре змогли переконатися – тут створено всі умови для всебічного зростання кожного студента.
На згадку про свій візит академгрупи та окремі студенти залишили у книзі відгуків вдячні записи творцям музею за створені експозиції та екскурсоводу – за цікаву і змістовну розповідь.