» » Молодь ТНЕУ переглянула футбольний матч

Молодь ТНЕУ переглянула футбольний матч

Дата: 5-11-2015, 16:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого листопада 2015 року відбувся матч Ліги Чемпіонів між футбольними клубами «Челсі» та «Динамо». Студенти Тернопільського національного економічного університету вирішили, що це чудова нагода провести час у колі друзів й переглянули гру в стінах рідного вищого навчального закладу.
 
Юнаки та дівчата щиро вболівали за українську команду, а також взяли участь у цікавій вікторині на футбольну тематику. Методом жеребкування серед усіх глядачів активісти ТНЕУ вибрали п’ять студентів, завданням яких було якнайшвидше відповісти на поставлені запитання. Переможець конкурсу, студент групи Ф-34 Микола Козак, отримав подарунок від ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого, за підтримки якого відбувався захід.
 
Ще одною цікавинкою зустрічі став конкурс «прогнозистів». Молоді люди записували рахунок, з яким на їхню думку завершиться гра. По закінченні матчу студенти, яким вдалося передбачити результат взяли участь у розіграші подарунків.
 
Такий захід є ще одним підтвердженням того, що молодь Тернопільського національного економічного університету – це одна дружня родина, яка вміє проводити вільний час не тільки весело, але й пізнавально та цікаво!