» » «Рожева пантера» отримала ІІ місце на фестивалі в Одесі

«Рожева пантера» отримала ІІ місце на фестивалі в Одесі

Дата: 21-09-2011, 11:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Зразковий ансамбль танцю « Рожева пантера» народної студії сучасної хореографії "Т.А.Н.Г.о" Тернопільського національного економічного університету повернувся з V міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості « Усі ми діти твої, Україно» , де отримав ІІ місце в номінації « Хореографічне мистецтво» .  

Двадцять юних тернополян перебували в Одесі в дитячому таборі « Молода гвардія» із 17 липня до 6 серпня. Вони не лише взяти участь у фестивалі, а й оздоровилися і відпочили.
    - На цьому фестивалі колектив « Рожева пантера» побував вперше, - каже один з керівників колективу Тимофій Шевіла. – Загалом змагалися 19 танцювальних колективів з різних міст України. Гран-прі в номінації « Хореографічне мистецтво» отримав колектив Ligth з Рівного, першу премію – « Панаір» з Полтави, а другу – ми. На фестивалі мої вихованці танцювали три номери – « Весняночка-паняночка» , « Про дружбу» і « Сюрприз» .
    Відпочиваючи в « Молодій гвардії» , юні танцюристи з Тернополя побували також на екскурсії в Одесі, пливли морем на теплоході « Хаджибей» . У Тернопіль учасники « Рожевої пантери» повернулися засмаглими і задоволеними своєю перемогою.

 

Автор: Леся Заморська