Юристи Говерлу підкорили…

Дата: 26-11-2015, 12:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Чудовий настрій, дружнє оточення, приємне спілкування, неповторні краєвиди – усе це студенти юридичного факультету ТНЕУ відчули кілька днів тому. 20-22 листопада 2015 року першокурсники, студенти старших курсів, професорсько-викладацький колектив юридичного факультету вирушили у незабутню подорож в Карпати.
 
Упродовж трьох днів молодь разом з деканом юридичного факультету Банахом Сергієм Володимировичем, заступником декана Сломою Валентиною Миколаївною, завідувачем кафедри міжнародного права та європейської інтеграції Жукорською Яриною Михайлівною, професором кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства Щербяком Юрієм Адамовичем та старшим викладачем кафедри цивільного права і процесу Гнатів Оксаною Богданівною активно відпочивали та насолоджувалися мальовничими краєвидами Карпат, на олімпійській навчально-спортивній базі «Заросляк».
 
Поїздка була надзвичайно насичена, екстремальна та захоплююча: студенти та викладачі жили вдалині від цивілізації біля підніжжя Говерли. Незважаючи на погодні умови, студентам та їх наставникам вдалося підкорити вершину, а прапор юридичного факультету замайорів на найвищій точці Українських Карпат.
 
Та на цьому відпочинок не закінчився… Переповнені емоціями, вдихнувши свіжі ковтки карпатського повітря, юристи провели турнір з мафії, організували квест, який об’єднав студентів та викладачів. Найбільше запам’ятався конкурс, в якому одним із завдань було найшвидше почистити та з’їсти потерту цибулину, де зі значним відривом переміг декан Банах Сергій Володимирович.
 
Родзинкою вечора стало приготування та дегустація коронних страв відпочинку – бограча, шашлика та картоплі на мангалі від шеф-кухаря, а саме декана факультету.
 
Особливо вразили студенти першого курсу: за дві години підготували п’ять конкурсних номерів та провели міні-ліру. Проявивши кмітливість, вони навіть у незвичайних умовах змогли підготувати необхідні костюми для виступу. А також, поділившись на три команди, першокурсники активно створювали та обговорювали проекти «Зеленого гаю»  юридичного факультету, які в майбутньому будуть реалізовуватися.
 
В останній день подорожі студенти відвідати сувенірний ринок у м. Яремче та гірськолижний курорт Буковель. У Буковелі юристи мали змогу зробити цікаві фотографії, піднятися на підйомнику в гори та просто прогулятися.
 
Все хороше швидко закінчується, однак ця подорож залишиться в серцях юнаків та дівчат. Молодь ЮФ щиро дякує найкращій адміністрації юридичного факультету та всім тим, хто організував та підтримав можливість відвідати Українські Карпати.