» » Вітаємо переможців олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»!

Вітаємо переможців олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»!

Дата: 17-02-2016, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1247 від 27.11.2015 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» та з метою пошуку й підтримки обдарованої студентської молоді  8 лютого 2016 року у Тернопільському національному економічному університеті на базі кафедри менеджменту та публічного управління відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».
                                
В олімпіаді взяли участь студенти третього, четвертого та п’ятого курсів факультету економіки та управління та факультету аграрної економіки і менеджменту. Під час олімпіади учасники розв’язували практичні та тестові завдання, показали високий рівень підготовки та творчий характер опрацювання запропонованих завдань.
 
Переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» стали:
 
І місце – Войцеховська Софія – ст. гр. МОАм-11;
ІІ місце – Зазуляк Анна – ст. гр. МОА-41;
ІІІ місце – Паславська Ольга – ст. гр. МПЗм-11 та Кравець Анастасія –  ст. гр. МПЕД-31.
 
За рішенням оргкомітету до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», який відбудеться 7-8 квітня 2016 року у Полтавському національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка рекомендовано таких студентів:
Войцеховську Софію – ст. гр. МОАм-11 та Зазуляк Анну – ст. гр. МОА-41 факультету економіки та управління.