» » «Україна починається з тебе…»

«Україна починається з тебе…»

Дата: 26-02-2016, 16:59 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 25 лютого, у 145-річницю з дня народження геніальної письменниці Лесі Українки, у Тернопільському національному економічному університеті відбулася концертна програма «Україна починається з тебе…» для студентів ВНЗ І-ІІ р.а., що брали участь у ІІ етапі VІ Всеукраїнської олімпіади з української мови.
 
Талановита молодь – це та молодь, що неодмінно колись стане елітою нашої нації, а виховуватися вона повинна на кращих прикладах жертовності та любові до України. Таким прикладом є подвиг Героїв Небесної Сотні, що віддали життя за Україну. Концертна програма була приурочена саме Воїнам Світла, що навіки вписали свої імена на скрижалях історії.
 
У концертній програмі взяли участь творчі колективи та виконавці нашого рідного вишу, а саме: Надія Дерев’яна, Елеонора Атаманчук, Анна Акопджанян, Зоряна Вовк, Соломія Савчак, Аліна Фарійон, Тетяна Шарган, дует Свободи і Нескореного з одноактного балету «Нескорені духом» народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.О» у складі Віктора Тарасюка та Софії Старжинської, вокальний ансамбль «Галичанка», Надійка і Софійка Стельмахи, Роксолана Залізняк, Влад Вальків, гурт «Кралечки», Оксана Корзун та Павло Тютюнник.
 
«Хто має молодь – той має майбутнє», – говорили мудрі у давнину. Впевнені, що українська молодь готова до перетворень, адже знання учасників олімпіади з української мови є надійними, їх сміливо можна назвати чистим вогнем прогресивних змін.
 
Україна буде щасливою. Така прекрасна земля з такими чудовими людьми заслуговує на щастя!
 
Слава Україні! Героям Слава!