» » Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина впроваджують сучасний європейський підхід до навчання

Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина впроваджують сучасний європейський підхід до навчання

Дата: 4-03-2016, 15:47 | Автор: Марина Алєксійчук, староста групи Т-41

 Колектив кафедри міжнародного бізнесу і туризму щоразу дивує новітніми підходами до організації навчання студентів напряму «Туризм», що на практиці виявляється не лише захоплюючим і незабутнім для студентів, а й надзвичайно дієвим з точки зору набутих вмінь і навичок зі спеціальності. 
                                         
Другого березня студенти груп Т-31, Т-32 і Т-41 відвідали надзвичайно цікавий і продуктивний захід – «Майстер-клас із сервірування столу» у нещодавно відреставрованому і покращеному ресторані «Балагур». Ініціативу відвідати подібний захід подала доцент кафедри  міжнародного бізнесу і туризму Марина Борисівна Нагара. Майстер-клас було запропоновано як практичне доповнення в рамках навчальної програми з дисципліни «Технологія ресторанної справи». 
 
Адміністрація та персонал закладу «Балагур» люб’язно відгукнулися на подану пропозицію та організували своєрідний тренінг. У ході майстер-класу студенти одержали масу корисної та необхідної інформації щодо правильної ресторанної подачі страв, ознайомились із безліччю нюансів сервірування столу, зокрема із усім різноманіттям посуду та столових приборів. Окрім того, студентам розповіли як правильно обрати скатертини, квіти та інші прикраси столів для проведення класичного бенкету та ділової зустрічі. 
 
Кваліфікований адміністратор також провела серед студентів тест на знання столового етикету, що, власне кажучи, показав високий рівень освіченості та культури студентів даної спеціальності. 
 
Усі учасники майстер-класу гарно і продуктивно провели час, ознайомилися зі специфікою роботи ресторану «Балагур» безпосередньо на практиці, значно поповнили скарбничку своїх знань і навичок. 
 
Подібні тренінги необхідні студентам, щоб розуміти як індустрія гостинності функціонує і наскільки важливими є усі деталі її організації.
 
Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина висловлюють подяку Марині Борисівні Нагарі, яка зуміла організувати настільки продуктивний і надзвичайно цікавий захід, а також колективу ресторану «Балагур» та з нетерпінням чекають чергових практично-орієнтованих зустрічей.