» » ІІ етап конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Туризм»

ІІ етап конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Туризм»

Дата: 9-03-2016, 12:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! 18 березня 2016 р. у Львівському інституті економіки і туризму відбудеться підсумкова студентська науково-практична конференція ІІ етапу Конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Туризм» на факультеті туризму, готельної та ресторанної справи за адресою: м. Львів, вул. Лесі Українки, 39.
 
Рішенням галузевої конкурсної комісії до участі у підсумковій науково-практичній конференції запрошена студентка Тернопільського національного економічного університету Ольгу Петрівну Баран (тема виступу «Система клієнтоорієнтованого сервісу в закладі ресторанного господарства).
 
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напрямку «Туризм» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1079 від 13 жовтня 2015 року з метою пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів інституту.
 
Мета конкурсу полягає в активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу, створення у вищих навчальних закладах системи широкого залучення студентів до участі у наукових програмах  та інших формах науково-дослідної діяльності.


Програма конкурсу
Завантажити Переглянути онлайн