» » Студентка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ отримала дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Студентка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ отримала дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Дата: 24-03-2016, 16:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 березня 2016 р. у Львівському інституті економіки і туризму відбулася підсумкова студентська науково-практична конференція ІІ етапу Конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Туризм».
 
Студентами вищих навчальних закладів України було представлено до розгляду більше 20 наукових робіт. Тематика була пов’язана безпосередньо з діяльністю туристичних агенцій та суміжними галузями, такими як готельно-ресторанний бізнес зокрема.
 
Студентка групи Тм-11 Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Баран Ольга Петрівна представила наукову роботу на тему: «Система клієнтоорієнтованого сервісу в закладі ресторанного господарства». Запропоновані інноваційні ідеї у науковій роботі та блискуча презентація студентки були оцінені та відзначені дипломом ІІ ступеня.
 
Вітаємо Ольгу Баран та її наукового керівника – старшого викладача кафедри міжнародного бізнесу і туризму, кандидата економічних наук Продан Ірину Олегівну з успіхом у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2015-2016 навчальному році з напряму «Туризм» та бажаємо подальших успіхів.