» » Як проходила чергова сесія у Міжнародному дитячому університеті «OECONOMUS» на базі ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ

Як проходила чергова сесія у Міжнародному дитячому університеті «OECONOMUS» на базі ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ

Дата: 8-04-2016, 13:21 | Автор:

 Минулої суботи вже вкотре зібралися слухачі  «Міжнародного дитячого університету «OECONOMUS» та їхні викладачі на чергову сесію. Робота факультету міжнародної економіки була спрямована на формування економічного світогляду слухачів, залучення їх до наукової діяльності. До майбутніх економістів-міжнародників кандидат економічних наук, доцент Таранов Ігор Михайлович запросив гостей з Еквадору та з африканської країни Кот-д’Івуар.

     Студентка 4 курсу Джоана Аргельйо (гр. МАУБ-41), яка навчається в ТНЕУ, розповіла слухачам багато цікавої і корисної інформації про свою країну Еквадор, про економічні райони країни, столицю, населення, культуру та туристичні привабливості. Не менш важливою була презентація студента 4 курсу Борже Леандр (гр. АМЕТ-41) про економічну ситуацію в його рідному Кот-д’Івуарі. Слухачі мали змогу поспілкуватися англійською мовою з Леандром, хоча його рідна мова французька, та отримати відповіді на свої запитання. Фактично на факультеті міжнародної економіки слухачі з перших уст дізнаються про особливості функціонування економічних систем зарубіжних країн, їх проблеми та покращують свої знання іноземних мов, адже одна з лекцій відбувається українською мовою, а друга – іноземною. А жвава дискусія з використанням двох мов на заняттях розвиває світогляд та економічне мислення слухачів.

      На факультеті міжнародного туризму, окрім можливості почерпнути нову інформацію про розвиток ресторанного бізнесу від кандидата економічних наук, доцента Нагари Марини Борисівни, що працює в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, слухачі представили проекти своїх ресторанних та готельних комплексів.

      У світ реклами поринули слухачі факультету міжнародного менеджменту і маркетингу. На занятті обговорювали правила реклами та шляхи створення ефективної реклами. 

     Традиційно на заняттях факультету іноземної мови слухачі мали можливість вдосконалювати навички іншомовного спілкування з використанням новітніх методів навчання з інтерактивною складовою, що є обов’язковим елементом навчання іноземних мов у країнах світу.

     Приємно відзначити, що на заняттях в «Міжнародному дитячому університеті «OECONOMUS» слухачі не тільки отримують знання, можуть проявити свій талант, але й мають можливість знайти нових друзів, однодумців як серед своїх однолітків так і серед студентів нашого університету. Окрім цього, вже зараз ми проводимо підготовку до нового набору слухачів , адже кількість тих, хто також бажає долучитися до занять в Міжнародному дитячому університеті «OECONOMUS» на базі ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ з кожною сесією зростає.

     Наші юні слухачі стали учасниками невеликої фото сесії, а всі фотографії можна переглянути у фотогалереї за посиланням: http://www.wunu.edu.ua/photo_nnimev/