» » Молодь ФФ відвідала діток Центру соціально-психологічної реабілітації

Молодь ФФ відвідала діток Центру соціально-психологічної реабілітації

Дата: 29-04-2016, 12:55 | Автор: Факультет фінансів

 Добром, любов’ю та добрими намірами сповнені перед великодні дні. Особливий дух родинного затишку витає і на факультеті фінансів ТНЕУ. Студенти факультету відвідали діток з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Тернополі, що знаходить по вулиці Стрімкій, 6.
                               
До акції долучилося багато молоді, адже соціальне неблагополуччя – це проблема, яку потрібно вирішувати разом!
 
У наш час існує багато людей, яким необхідна наша підтримка. Ми – студенти, як налагоджений і найбільший механізм суспільства проявили таку чудову ініціативу.
 
Допомагали малятам всі. Упродовж тижня на факультеті відбувався збір коштів, на які пізніше було куплено діткам смачні солодощі та чудові подарунки. Загалом студенти привезли 7 коробок з печивом, пакунки з смачними подарунками, бульбашки, м’ячі, іграшки та інше.
 
Напевно, найкраще в житті – це бачити в оченятах малюків щастя, особливо, якщо ці емоції викликають звичайні бульбашки, печиво чи гра в м'ячик.
 
Молодь факультету фінансів грали з дітками в волейбол, футбол і навіть навчали базових елементів гри в регбі. Близько трьох годин студенти забавляли малюків та знайомилися з ними. Кожен старався принести частинку радості для дітей, які цього потребують.
 
Факультет фінансів буде організовувати такі поїздки і надалі. Долучайтеся і Ви до подібних акцій! Творимо добро разом.
 
«Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом» (Ліна Костенко)