» » «Трансформація діяльності центральних банків»

«Трансформація діяльності центральних банків»

Дата: 16-05-2016, 15:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Керуючись програмою реформування фінансового сектору України, використовуючи найкращі традиції та досвід лідерів центральних банків країн світу, Національний банк України спільно з Національним банком Польщі за сприяння уряду Канади та Київської школи економіки 19-20 травня 2016 року проводить першу міжнародну дослідницьку конференцію «Трансформація діяльності центральних банків».

У рамках конференції будуть розглядатися такі питання: інституційна трансформація центральних банків, взаємозв'язок монетарної політики і фінансової стабільності, сучасні технології та їх вплив на діяльність центральних банків, управління потоками капіталу в умовах фінансової глобалізації.
 
Спікери конференції – представники центральних банків із більш ніж 15 країн, понад 200 учасників – представників міжнародних фінансових організацій, української та світової академічної спільноти, експертного середовища.

Національний банк запрошує до перегляду онлайн-трансляції конференції через веб-сайт події за посиланням: http://conference.bank.gov.ua. Ми впевнені, виступи відомих у світі експертів та науковців будуть корисні та цікаві викладачами та студентам Вашого навчального закладу.


Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн