» » Студенти ЮФ взяли участь у Європейських днях студентської культури «Стальова воля 2016»

Студенти ЮФ взяли участь у Європейських днях студентської культури «Стальова воля 2016»

Дата: 18-05-2016, 12:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 12-15 травня 2016 р. студенти юридичного факультету ТНЕУ взяли участь у Європейських днях студентської культури «Стальова воля 2016», які відбулися у Республіці Польща.
                                      
Організатором даного заходу були: Люблінський католицький університет Івана Павла ІІ, Міжміський відділ права і суспільних наук у Стальовій Волі, Рада студентського самоврядування факультету «Pro Bono».
 
Студенти ТНЕУ долучилися до  таких заходів:
 
– Міжнародної наукової конференції «Вишеградська група на шляху до європейської спільноти – 25 років разом», під час якої виступили з науковими доповідями на англійській, польській та українській мовах. Учасники конференції отримали сертифікати.
 
– Міжнародних спортивних змаганнь у Міжнародному осередку спорту і відпочинку Стальової волі. Студенти ЮФ вибороли призові місця у спортивних змаганнях, які відбувалися серед студентів іноземних делегацій.
 
Крім того, українська делегація достойно представила Тернопільський національний економічний університет перед іноземними партнерами на зустрічі «Час інтеграції», запропонувавши шляхи та проекти міжнародної співпраці.
 
Група учасників з різних країн на чолі з професором отцем Яном Зімним відвідала Краків та Святиню Божого Милосердя у Кракові.