» » «Тиждень Банкіра». День третій. Розважально-інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

«Тиждень Банкіра». День третій. Розважально-інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

Дата: 19-05-2016, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У середу, 18 травня, на факультеті банківського бізнесу відбулася розважально-інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» До заходу долучилися декан факультету, доцент, к.е.н. Богдан Петрович Адамик, заступник декана, доцент, к.е.н. Василь Онуфрійович Ткачук.
 
Активну участь у заході взяли представники 5 команд – як викладачі, так і студенти факультету. Під час інтелектуальної гри учасники розділилися на такі команди: «Капіталіст», «Мегамозок», «Профі», «Джон Сіна» та «Команда «А».
Завдання були сформовані у три блоки, у кожному з яких було по 10 запитань. Перевіряли та підраховували бали ведучі інтелектуальної гри – Валерій Ткачук, Олександр Островський та Інна Шило.
 
Під час гри кожен учасник міг проявити тут свою креативність й інтелектуальність. «Що саме псує найбільшу кількість документів світу?" – саме так прозвучало питання «чорного ящика». Таким предметом, на превелике здивування учасників, була піца.                                                                   
 
У результаті напруженої гри перше місце посіла «Команда «А», друге місце – «Капіталісти», третє – «Джон Сіна». Богдан Петрович Адамик нагородив учасників команд грамотами, а також солодкими подарунками.