» » «Тиждень Банкіра». День четвертий. Святкову імпрезу презентував факультет банківського бізнесу

«Тиждень Банкіра». День четвертий. Святкову імпрезу презентував факультет банківського бізнесу

Дата: 21-05-2016, 13:27 | Автор: студентка факультету банківського бізнесу Марія Вільшанська

 Ось і відбулося грандіозне свято, на яке всі з нетерпінням чекали – дружня родина факультету банківського бізнесу грандіозно відсвяткувала своє свято – День банківського працівника. Щороку тематика свята приємно дивує. Цьогорічний формат – святково прибрана актова зала університету, феєрична програма та безліч приємних подарунків для студентів.
 
Концерт, традиційно, розпочався із гімну Тернопільського національного економічного університету, який знають усі – від першокурсників і до випускників. Приємним було привітання від ректора університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого, який зазначив, що  факультет банківського бізнесу є неповторним, згадав далекий 1978 рік, коли був підписаний наказ про відкриття кредитно-економічного факультету, подякував діючому декану – Адамику Богдану Петровичу, а також професорсько-викладацькому колективу за розвиток банківської справи та підготовку висококваліфікованих спеціалістів. Андрій Ігорович підкреслив, що банківська система є обов’язковим атрибутом ринкової економіки, а оскільки гроші будуть завжди, то і попит на спеціалістів-банкірів тільки зростатиме. Ректор також відзначив декана факультету та переможців Всеукраїнських конкурсів та олімпіад.
 
Серед запрошених був і випускник факультету, заступник міського голови м. Тернополя – Леонід Бицюра, який побажав усім присутнім наснаги, оптимізму та віри в краще майбутнє, а факультету банківського бізнесу – процвітання, вдячних випускників та невпинного розвитку.
 
Творчу частину свята розпочали неперевершені студенти факультету та запрошені колективи, серед яких особливо вразили глядачів вихованці студентки факультету Вікторії Пиріг з хореографічними постановками – «Фанк», «Східна казка», «Армія». Бурхливі оплески і нестримний сміх викликали у залі найвеселіші, найкмітливіші, багаторазові володарі Кубку Університетського чемпіонату – команда КВН «Ва-Банк». Щирими емоціями супроводжували свої виступи студентки – Ірина Хлистун з піснею «Українка я така», Аня Акопджанян з піснею «Тримай», Катерина Шептак – «Ріка-печаль», заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська з піснею «Свою любов Тобі дарую, мамо», солістка гурту «БАНК-НОТ» та випускниця факультету з власною піснею «Кораблі». Учасники танцювального клубу «Банкір» заворожили глядачів ніжним контемпом у виконанні Христини Скорик та Олексія Шведа, яскравою хореографічно-музичною постановкою «Барви», запальним латиноамериканським танцем «Куба» та танцювальною композицією «В єдності – наша сила».
 
Цього року напередодні Дня банківського працівника факультет банківського бізнесу з метою популяризації банківської справи серед майбутніх абітурієнтів організував конкурс творчих робіт серед випускників шкіл та конкурс наукових робіт на банківську тематику серед випускників коледжу. За результатами оцінки компетентного журі переможці були нагороджені грамотами та грошовими преміями.
 
Декан факультету банківського бізнесу Богдан Петрович Адамик подякував усій факультетській родині та відзначив найактивніших випускників та студентів пам’ятними подарунками. Приємним сюрпризом для присутніх у залі став розіграш декількох цінних подарунків – подарункового сертифікату від «Каштанової ресторації», двох квитків на гумористичне шоу «Вар’яти» та двох квитків у нічний клуб «Allure».
 
Завершили святкову імпрезу ведучі, які побажали усім віри в добро і справедливість, чесності та щирості, безхмарного неба і удачі! Факультет банківського бізнесу з нетерпінням чекатиме наступної зустрічі!