» » «Козацькі забави» серед студентів коледжів ТНЕУ

«Козацькі забави» серед студентів коледжів ТНЕУ

Дата: 20-05-2016, 12:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 травня 2016 року о 15.00 год. в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу ТНЕУ відбулися спортивні змагання «Козацькі забави» серед студентів економічних коледжів ТНЕУ.
                                       
Розпочалися змагання з конкурсу силачів, у якому студенти виборювали звання «Найсильніша рука». Перемогу здобув студент групи ЕПвнт-21 Вінницького коледжу Грейцар Максим.
 
Надзвичайно весело, цікаво та захоплююче відбулися естафети. Студенти проявили мужність, спритність, витривалість, сміливість та кмітливість. А найголовніше подарували радість та позитивні емоції вболівальникам.
 
Неабияку силу та волю до перемоги показали студенти Тернопільського коледжу у випробуванні перетягування линви, де у запеклій боротьбі здобули перемогу.
 
За результатами змагань третє місце посіли студенти Чортківського коледжу, які набрали 14 балів для своєї команди. На другому місці (18 балів) – студенти Тернопільського коледжу, на найвищу сходинку п’єдесталу (19 балів) піднялися студенти Вінницького коледжу.
 
З гордістю можна сказати, що наші студенти – це майбутнє України. Своїми знаннями, працею та здобутками вони підносять культуру своєї держави.