Школа молодих експертів

Дата: 27-05-2016, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

15 березня 2016 року кафедра економічної теорії оголосила загально-університетський турнір ШКОЛА МОЛОДИХ ЕКСПЕРТІВ. У інтелектуальному турнірі брали участь 6 команд з чотирьох факультетів. Застосовуючи компетентності щодо макро- та мікроаналітичного, політичного консультування, медіа та презентації результатів, наші експерти разом з науковими керівниками працювали над розкриттям теми: «Падіння світових цін на нафту і парадокс стабільності цін на бензин в Україні». Свою відео-презентацію аналітичної проблеми команди представляли шляхом використання You Tube каналу.

Журі конкурсу із представників кафедри економічної теорії відмітило високий рівень володіння не тільки професійними компетентностями, але й навичками режисерської роботи та журналістики. Обирало переможця конкурсу журі, а також відбувалося незалежне Інтернет-голосування на офіційній сторінці кафедри економічної теорії в Facebook.

За результатами Інтернет-голосування перемогу отримала команда №4 (38% опитуваних), група МАУБ-11, яку представляли студенти: Брик Ірина, Левчик Юлія, Януш Люба, Онищук Марія, Савицька Катерина та Антонюк Надія. Журі відзначило команду №2, яку представили: Мороз Ольга, Кругліцька Оксана, Шаповалов Євгеній (групи Ф-11, Ф0-11 та ФО-42), але перемогу виборола команда №1, яку представили: Луців Михайло, Григор’єв Максим, Гнатів Ольга та Цимбалюк Яна (групи ЕТ-41, БС-22, БС-21та МЕЄЕ-31).

Кафедра економічної теорії вітає усі команди із завершенням І інтелектуального турніру, висловлює вдячність учасникам та сподівається на другий тур у наступному навчальному році.