» » І-ий етап Турніру з класичних судових дебатів

І-ий етап Турніру з класичних судових дебатів

Дата: 3-06-2016, 12:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Першого червня 2016 року з ініціативи колективу Юридичної клініки ТНЕУ «LIBERTA» та Дебатного клубу ЮФ відбувся І-ий етап Турніру з класичних судових дебатів, який організований на базі юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.

Турнір проходив у залі судових засідань ЮФ, що максимально сприяло створенню атмосфери справжніх судових баталій.

Правова ситуація, запропонована командам, була цивільно-правового характеру. Учасники готували усі процесуальні документи та захищали свою правову позицію в імпровізованому судовому засіданні, головуючим якого був суддя Апеляційного суду Тернопільської області Гурзел Ігор Васильович. Оцінювали роботу команд члени професійного журі.

Усі учасники та переможці Турніру отримали дипломи та приз від ректора ТНЕУ і декана юридичного факультету.

Володарями номінації «Ораторська майстерність» стали студентка 3-го курсу Зарішняк Ольга та студент 2-го курсу Боднар Святослав. Для кожного цей Турнір був можливістю отримати цінний досвід та незабутні враження, спробувавши себе у ролі адвокатів.
 
Судді та учасники зустрічі відзначили високий рівень його організації, формат проведення усних раундів, а також актуальність тематики дебатів.

Організатори Турніру висловлюють  щиру подяку декану факультету Банаху Сергію Володимировичу, головному судді заходу Гурзелю Ігорю Васильовичу та суддям за підтримку в проведенні заходу.