» » Відбулося підсумкове засідання учасників наукового гуртка «Банківський аналітик»

Відбулося підсумкове засідання учасників наукового гуртка «Банківський аналітик»

Дата: 10-06-2016, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 червня 2016 р. учасники студентським науковим гуртком «Банківський аналітик» організували підсумкове засідання. Голова СНГ Марина Варга розпочала засідання, зауваживши про необхідність підсумування роботи гуртка за 2015-2016 н. р. та висвітлення досягнень гуртківців у науково-дослідній роботі.
 
У підсумковому засіданні взяли участь завідувач кафедри банківської справи, д.е.н. професор О.В. Дзюблюк, куратор гуртка В.Я. Рудан та члени студентського наукового гуртка «Банківський аналітик».
 
Марина Варга прозвітувала про діяльність студентів у 2015-2016 н. р., що здійснювалася за активного сприяння викладачів кафедри банківської справи, які допомагали в підготовці доповідей, виступів і в організації запланованих наукових заходів. За звітний період студенти-гуртківці взяли участь у Всеукраїнських конференціях та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, науковому диспуті.
 
Упродовж засідань гуртка, які відбувалися кожного тижня у четвер, аналізувалася тематична інформація й були представлені цікаві повідомлення про функціонування банківської системи України й зарубіжних країн. Голова студентського наукового гуртка відзначила, що зусиллями редколегії підготовані 2 випуски газети (головний редактор Марія Вільшанська), в яких інформується про діяльність гуртка та розглядаються проблеми банківської системи на сучасному етапі її розвитку, різноманітні цікавинки, ребуси та кросворди.
 
Завідувач кафедри банківської справи, д.е.н., професор О.В. Дзюблюк зауважив про те, що СНГ «Банківський аналітик» успішно функціонує при кафедрі банківської справи вже 15 років, підвищуючи рівень студентської науки Тернопільського національного економічного університету. Олександр Валерійович також висловив щиру подяку гуртківцям та кураторам,  побажав їм реалізації планів, досягнення життєвих цілей та гарного літнього відпочинку.
 
Найактивніші гуртківці отримали пам’ятні грамоти за сумлінне навчання, активну життєву позицію, креативність, вагомі внески в організацію наукової роботи гуртка та з нагоди закінчення навчального року.
 
Під час засідання учасники також обговорили кадрові зміни у діяльності гуртка. Зокрема, обрано нового голову студентського наукового гуртка – Марію Вільшанську, заступником якої призначено Ольгу Гнатів.
 
Голова студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» Марина Варга, підсумовуючи роботу учасників засідання, від імені гуртківців висловила вдячність  професорсько-викладацькому колективу кафедри банківської справи за постійну допомогу і влучні поради, а також закликала гуртківців до співпраці на такому ж високому рівні.